Видове етапи при изработка на сайт

Етапи при изработка на сайтове. Ние отговаряме на вашите въпроси и ви помагаме да вземете информирано решение на всеки етап от изработката на сайт, банер, SEO оптимизация или създаване на уеб базирана система.

Етапите при изработката на сайт са следните.

Изясняваме заданието

Преди да пристъпим към изработка на сайт, с помощта на клиента, изясняваме неговите цели и групите клиенти, които ще го ползват. Когато се обръщате към нас за редизайн, банери, SEO оптимизация, уеб базирани системи, процедираме по същия начин – формулираме нужди, цели, изисквания.

Съставяме схема

Първият етап при изработка на сайт е да определим на каква платформа ще е той, какви функционалности и навигация ще има. Правим схема на навигацията, избираме цветовите комбинации, взимаме хостинг и домейн. Ако имате нужда от банери, SEO оптимизация или уеб базирана система, съзваме предварителен проект/план за работа.

Правим информационна структура

В следващия етап от изработката на сайта разписваме: брой страници, необходим ли е административен панел, колко често ще се обновява информацията, каква база данни ще се използва, ще има ли нива на достъп за различните потребители и колко ще са те. Правим го на базата на вече изяснените цели и функционалности.

Пристъпваме към уеб дизайна

Разработваме варианти за дизайн с различни шрифтове, положение на логото, менюта, цветови схеми. Показваме ви графичен проект на начална и вътрешни страници. Коментираме, нанасяме корекции по някой от вариантите, ако е необходимо и се спираме на финален вариант за дизайн.

Програмираме кода

Вграждаме графичните разработки в началната и вътрешните страници в HTML и CSS код. Така вече виждате реално как са разположени различните компоненти, кое накъде води и как ще е позиционирано съдържанието. Програмираме функционалностите. Представяме ви готовата структура, в която трябва да се налее информацията.

Наливаме съдържание и тестваме

Текстове, изображения, снимки – въвеждаме всичко в определените за това места в самия HTML код. Това е последният етап от изработката на сайта. След това го тестваме за бързина, разположение на елементите през различни браузъри и устройства. Ако е необходимо, коригираме. Вашият сайт е готов.

Етапи при изработването на сайт

Както видяхте етапите при изработка на сайт са шест и ние Ви информираме при всеки един от тях.

Качествената изработка на сайт изисква красив-уникален дизайн и функционалности, който да са съобразени с Вашите изисквания и нуждите на Вашите клиенти и потребители.

Уеб сайта е Вашето лице пред света, Ваше маркетингово оръжие, Ваша интернет реклама, но преди всичко е Вашият Уеб Сайт!

Уеб дизайн и SEO Услуги

Ние от SLVDesign сме специализирани в уеб дизайна, SEO Оптимизацията и онлайн маркетинг и рекламата.

Занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн на сайтове, дизайн и изработка на фирмени лога, SEO Оптимизация и популяризиране на уеб сайтове, редизайн на съществуващи уеб сайтове, дизайн и изработка на статични и анимирани рекламни банери.

Какво правим и в какво сме най-добри?

0
г.
ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ
0
г.
ДИЗАЙН НА ЛОГА
0
г.
ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ
0
г.
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
Безплатна консултация
Кажете ни какво ви трябва – фирмена визитка онлайн, онлайн магазин, лого, банер,
оптимизация на сайт, уеб базиран софтуер – и какво искате да постигнете с него. До 24
часа ще ви върнем насоки за реализация и оферта.
Очакваме Ви!
0876 299 666
office@slvdesign.com