Етапи при изработката на сайт

Как протича и през какви етапи преминава процеса по изработката на един уеб сайт?

Работен процес

Ето какво правим и през какви етапи преминаваме, когато работим по Вашият проект.

Етапи при изработката на сайт са целите и схемата на сайта, дизайна и оформлението на страниците, програмиране на функционалностите на уеб сайта, попълване на информацията и тестване за неговата работа през различните браузъри и устройства.

Цели и схема

Трябва да изясним, какво искате да постигнете и за какво ще Ви служи. Съставя се схема, как ще изглежда сайта, неговата функционалност и на каква платформа ще е изграден. Какъв ще е неговият домейн и хостинг.

Дизайн и оформление

Определя се цветовата гама на сайта, шрифтове, ефекти, разполагат се неговите компоненти, лого и навигационното меню. Изработват се графично началната и вътрешните страници на уеб сайта.

Програмиране и код

Графично изработените начална и вътрешни страници на сайта се вграждат във HTML и CSS код, който всъщност определя местоположението на различните компоненти и цвят. Програмират се функционалностите.

Информация и тестове

Информацията (текстов и снимков материал) се налива на определените за това места. Сайта се тества онлайн, как се вижда през различните браузъри, неговата бързина на зареждане и сигурност на защита.

Имате въпроси относно Вашият проект?

Обадете ни се:

0876299666