Определяне целите на сайта

Преди да се започне изработката на един уеб сайт, трябва да сме наясно, какво искаме да постигнем с него и за какво ще ни служи. Основно уеб сайтовете служат за представянето на дадена фирма, организация или стоки, продукти или услуги и тяхната цел е да покажат на своята аудитория или клиенти, интересуващата ги информация.

Схема за изработката на сайта

Съставя се схема, как ще изглежда уеб сайта и на каква платформа, каква ще е неговата функционалност, графично оформление, каква ще е неговата навигация, каква информация ще съдържа, какъв ще е неговият домейн (www.slvdesign.com) , къде ще се хоства и т.н. Това са етапи при изработката на сайт.

Информационна структура на сайта

Колко страници ще има сайта? Колко често ще се променя тази информация? Ще има ли административен панел за въвеждането на тази информация? Ще има ли ограничения и контрол на достъпа за потребителите? Определя се каква база данни ще се ползва и т.н.

Дизайн и оформление на сайта

Определя се цветовата гама на сайта, шрифтовете, които ще се използват, избират се ефекти, разполагат се компонентите, къде ще се разположи логото на фирмата, на кое място ще се намира навигационното меню и дали ще е хоризонтално или вертикално. Изработват се графично началната и вътрешните страници.

Програмиране и код на сайта

Графично изработените начална и вътрешни страници на уеб сайта се вграждат във HTML и CSS код, който всъщност определя местоположението на различните компоненти в сайта и носи неговата информация. Програмиране на функционалностите на сайта.

Информация и тестове на сайта

Информацията (текстов и снимков материал), която ще съдържа сайта се въвежда на определените за това места в самия HTML код на уеб страницата.
След като сайта е готов, той се тества как се вижда през различните браузъри. Тества се неговата бързина на работа в интернет пространството.

Етапи при изработката на сайт

Качествената изработка на сайт изисква уникален и функционален дизайн, който да е съобразен с Вашите изисквания и нуждите на Вашите клиенти и потребители.

Уеб сайта е Вашето лице пред света, Ваше маркетингово оръжие, Ваша интернет реклама, но преди всичко е Вашият Уеб Сайт!

Той работи за Вас по 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Уеб дизайн и SEO Услуги

Ние от SLVDesign сме специализирани в уеб дизайна, SEO Оптимизацията и онлайн маркетинг и рекламата.

Занимаваме се с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн на сайтове, дизайн и изработка на фирмени лога, SEO Оптимизация и популяризиране на уеб сайтове, редизайн на съществуващи уеб сайтове, дизайн и изработка на статични и анимирани рекламни банери.

Какво правим и в какво сме най-добри?

0
г.
ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ
0
г.
ДИЗАЙН НА ЛОГА
0
г.
ИЗРАБОТКА НА БАНЕРИ
0
г.
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com