Бързо и качествено изработване на сайтове

Изработване на сайтове и онлайн магазини

Изработване на сайт или онлайн магазин със съвременен дизайн и къстъм функционалности, оптимизиран за търсачките и привличащ клиенти.

Външния вид (уеб дизайна) при изработка на сайт е първото впечатление на Вашите клиенти или аудиторията към, която е насочен, затова той трябва да е функционален, привлекателен и иновативен. Нашият екип от дизайнери, програмисти и SEO специалисти ще Ви предложи най доброто решение за изработката на Вашия сайт или онлайн магазин.

Преди да започнем изработката на всички сайтове е важно да знаем каква е неговата цел и кои ще са неговите посетители, за да може неговото изграждане да е съобразено с тях, като уеб дизайн, функционалност и съдържание.

Сайтовете могат да бъдат изработени по два начина:

Къстъм е когато се прави дизайна на сайта, одобрява се от клиента, а кода на сайта и административния панел се програмира (пише) от 0-та. При тях се изисква повече време за изграждане и съответно са по скъпи.

Изградени на CMS системи за управление на съдържанието (на английски: Content Management System – CMS) е вид приложен софтуер, който позволява публикуването и редактирането на уеб сайтовете. При тях времето за изработка е по малко, но има ограничения откъм функционалностите.

Цената за изработка на фирмен уеб сайт е индивидуална за всеки проект и зависи от функционалността и сложността на изработката му.

Ние от SLVDesign ще разгледаме Вашите изисквания за изработката на сайта и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.

Доверете ни се за изработкатването на Вашите сайтове и онлайн магазини

Независимо дали искате изработване на малък представителен уеб сайт или големи фирмени сайтове или пък онлайн магазини и каталози, за нас всеки отделен проект е предизвикателство и подхождаме към него отговорно и професионално. Ние анализираме Вашите идеите и се стремим да Ви предложим най-доброто възможно решение за изработването на сайта или онлайн магазина за Вашите продукти и бизнес.
Поръчайте качествена и бърза изработка на сайт при нас!

Изработени от нас сайтове и онлайн магазини

Разгледайте най-новите ни проекти на изработени от нас сайтове, онлайн магазини и каталози.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com