Качествена изработка на сайтове

Изработване на сайтове и онлайн магазини

Изработване на сайт или онлайн магазин за представянето на Вашите услуги ил продукти..

Външния вид (уеб дизайна) при изработка на сайтове е първото впечатление на Вашите клиенти или аудиторията към, която е насочен. Той трябва да е функционален, привлекателен и иновативен. Доверете се на нашия екип от дизайнери, програмисти и SEO специалисти. Ние ще Ви предложи най-доброто решение за изработването на Вашия сайт или онлайн магазин.

Преди да започнем изработката на сайта е важно да знаем каква е неговата цел и кои ще са неговите посетители. Това е необходимо за да може неговото изграждане да е съобразено с тях, като дизайн, функционалности и съдържание.

Сайтовете могат да бъдат изработени по два начина:

Персонализиран, когато се прави дизайна на сайта и се одобрява се от клиента. Програмира се административния панел и функционалностите спрямо изискванията. При тях се изисква повече време за изграждане и съответно са по скъпи.

Изградени на CMS системи за управление на съдържанието (на английски: Content Management System – CMS) е вид приложен софтуер, който позволява публикуването и редактирането на уеб сайтовете. При тях времето за изработване е по малко, но има ограничения откъм функционалностите и дизайна.

Цената за изработване на фирмен уеб сайт е индивидуална. Тя зависи от дизайна, функционалностите и сложността на изработката му.

Ние от SLVDesign ще разгледаме Вашите изисквания за изработката на сайта и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.

Доверете ни се за изработката на Вашите сайтове и онлайн магазини

Независимо дали искате изработка на малък представителен уеб сайт или големи фирмени сайтове или пък онлайн магазини и каталози, за нас всеки отделен проект е предизвикателство и подхождаме към него отговорно и професионално. Ние анализираме Вашите идеи и се стремим да предложим най-доброто решение. При изработването на сайта или онлайн магазина се съобразяваме и с аудиторията за която е предназначен.
Поръчайте изработване на Вашия фирмен сайт при нас!

Изработени от нас сайтове и онлайн магазини

Разгледайте най-новите ни проекти на изработени от нас сайтове, онлайн магазини и каталози.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com