Изработка на банер

Изработка на банери за рекламна кампания в интернет за социални мрежи и уеб сайтове

Уникален дизайн

съобразен със продуктите.

Респонсив дизайн

виждащ се на всички устройства.

Привличащ

нови клиенти на сайта.

Успешна реклама

на продукти и услуги.

Дизайн и изработка на банери

Изработка на банери или реклама в интернет.

Банерите са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата – графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата, но като правило включващо анимирани елементи, а също съдържащи линкове към сайт с допълнителна информация.

Ние предлагаме изработка на статични и анимирани банери. Статичния банер е като рекламното каре в пресата и представлява изображение, което включва лого, снимка и послание.
Анимираните банери представляват сменящи се графични изображения, които позволяват да се представи повече информация за рекламодателя и привличат повече окото на потребителя.

HTML5 банерите позволяват на потребителя да вижда интерактивни реклами, чрез анимация или видео в уеб страниците. Те могат да имат своето приложение, както за компютри и лаптопи, така и за смартфони и мобилни устройства. Всъщност, нещо което не е присъщо за Flash. Известно е, че сматфоните не поддържат Flash. Във връзка с това, банерите направени на тази технология, няма да са видими за мобилните ви клиенти.

Много важна характеристика на банера е неговият размер в байтове, тоест мястото, което файлът на банера заема на сървъра. Колкото по-голям е размерът на банера, толкова по-дълго ще се зарежда банерът на страницата и толкова по-малка е вероятността, че ползвателят ще успее да го види, преди да премине на друга страница; следователно, размерът на банера е един от из параметрите на неговата ефективност. Сайтовете, които поместват банери, обикновено лимитират размера на техните файлове.

Цената за изработка на рекламни банери зависи от вида им и сложността на изработката.

Ние от SLVDesign ще разгледаме Вашите изисквания за изработката на банера за Вашата реклама и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.

Целите на рекламния банер са: Да привлече вниманието на клиента, да предизвика интерес, да подтикне клиента да кликне на банера и да разгледа сайта или да подтикне към действие, тоест към купуване на стоката или услугата от самия сайт. Тази задача се възлага не толкова на сайта, а преди всичко на информацията в банера.

Проекти на изработени банери

Тук може да видите най-новите ни проекти свързани със изработка на банери и реклама

Имате въпроси относно Вашият проект?

Обадете ни се:

0876299666