Креативна изработка на банери

Изработка на банери и дизайн

Изработка на банери или реклама в интернет? Банерите са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата – графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата, но като правило включващо анимирани елементи, а също съдържащи линкове към сайт с допълнителна информация.

Ние предлагаме изработка на статични и анимирани банери. Статичния банер е като рекламното каре в пресата и представлява изображение, което включва лого, снимка и послание.
Анимираните банери представляват сменящи се графични изображения, които позволяват да се представи повече информация за рекламодателя и привличат повече окото на потребителя.

HTML5 банерите позволяват на потребителя да вижда интерактивни реклами, чрез анимация или видео в уеб страниците. Те могат да имат своето приложение, както за компютри и лаптопи, така и за смартфони и мобилни устройства. Всъщност, нещо което не е присъщо за Flash. Известно е, че сматфоните не поддържат Flash. Във връзка с това, банерите направени на тази технология, няма да са видими за мобилните ви клиенти.

Много важна характеристика на банера е неговият размер в байтове, тоест мястото, което файлът на банера заема на сървъра. Колкото по-голям е размерът на банера, толкова по-дълго ще се зарежда банерът на страницата и толкова по-малка е вероятността, че ползвателят ще успее да го види, преди да премине на друга страница; следователно, размерът на банера е един от из параметрите на неговата ефективност. Сайтовете, които поместват банери, обикновено лимитират размера на техните файлове.

Цената за изработка на рекламни банери зависи от вида им и сложността на изработката.

Ние от SLVDesign ще разгледаме Вашите изисквания за изработката на банера за Вашата реклама и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.

Доверете ни се за изработката на Вашия рекламен банер!

Целите на рекламния банер са: Да привлече вниманието на клиента, да предизвика интерес, да подтикне клиента да кликне на банера и да разгледа сайта или да подтикне към действие, тоест към купуване на стоката или услугата от самия сайт (което е и крайната цел на рекламата). Тази задача се възлага не толкова на сайта, а преди всичко на информацията в банера.
Качествената изработка на банер е важна за нас!

Изработени от нас банери!

Разгледайте най-новите ни проекти на изработени от нас анимирани и статични рекламни банери.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, рекламен банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com