Креативна изработка на банери

Уникален дизайн

съобразен със продуктите и услугите

Респонсив дизайн

подходящ за всички устройства

Привличащ

нови клиенти на сайта

Успешна реклама

на продукти и услуги

Предимствата при изработка на банер за реклама

Рекламните банери са ефективен начин да представите вашата марка или продукт на потенциални клиенти.

Те могат да се използват в различни медийни канали, като уебсайтове, социални медии и дигитални рекламни платформи.

  • Визуална привлекателност: Едно от основните предимства на рекламните банери е тяхната визуална привлекателност.
  • Бързо и ясно съобщение: Рекламните банери са ограничени по отношение на пространството, което имат за представяне на съобщението. Това изисква да бъде представено ясно и кратко.
  • Географска насоченост: Рекламните банери ви предоставят възможността да се насочите към конкретни географски области или целеви пазари. Това е особено полезно, ако вашият бизнес е локален или имате специфична аудитория, която искате да достигнете.
  • Измеримост на резултатите: Едно от големите предимства на рекламните банери е възможността за измерване на резултатите. Това позволява да проследите ефективността на вашата рекламна кампания и да правите подобрения, ако е необходимо.

Изработка на банери и дизайн

Изработка на банер или реклама в интернет? Банерите са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата.

Те са графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата. Могат да имат анимирани елементи и съдържат линк към сайт с допълнителна информация.

Ние предлагаме изработка на банери – статични и анимирани.

Статичния банер е като рекламното каре в пресата и представлява изображение, което включва лого, снимка и послание.

Анимираните банери представляват сменящи се графични изображения. Те позволяват да се представи повече информация за рекламодателя и привличат повече окото на потребителя.

HTML5 банерите позволяват на потребителя да вижда интерактивни реклами, чрез анимация или видео в уеб страниците. Те могат да имат своето приложение, както за компютри и лаптопи, така и за смартфони и мобилни устройства.

Всъщност, нещо което не е присъщо за Flash. Известно е, че сматфоните не поддържат Flash. Във връзка с това, банерите направени на тази технология, няма да са видими за мобилните ви клиенти.

Характеристики на банера

Много важна характеристика при изработка на банера е неговият размер в байтове, тоест мястото, което файлът на банера заема на сървъра. Колкото по-голям е размерът на банера, толкова по-дълго ще се зарежда той.

Следователно толкова по-малка е вероятността потребителят да успее да го види, преди да премине на друга страница.

Затова размерът на банера е един от параметрите на неговата ефективност. Сайтовете, които поместват банери, обикновено лимитират размера на техните файлове.

В заключение, изработката на рекламни банери предоставя няколко важни предимства, които могат да подобрят ефективността на вашата рекламна стратегия.

От визуалната привлекателност и бързото предаване на съобщението до възможността за географска насоченост и измеримост на резултатите.

Рекламните банери Ви помагат да засилените бранда си, да привличате вниманието на клиентите и да генерирате повече бизнес.

Цената за изработка на рекламен банер зависи от вида им и сложността на изработката.

Ние от SLVDesign София ще разгледаме Вашите изисквания за изработка на банера за Вашата реклама и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.

Доверете ни се за изработката на Вашия рекламен банер!

Целите на рекламния банер са: Да привлече вниманието на клиента, да предизвика интерес, да подтикне клиента да кликне на банера и да разгледа сайта или да подтикне към действие.

Тоест към купуване на стоката или услугата от самия сайт (което е и крайната цел на рекламата). Тази задача се възлага не толкова на сайта, а преди всичко на информацията в банера.
Качествената изработка на банер е важна за нас!

Изработени от нас банери!

Разгледайте най-новите ни проекти на изработени от нас анимирани и статични рекламни банери.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработка на банер за Вашата интернет кампания и какви резултати може да постигнете.