Изработка на банер или реклама в интернет? Банерите са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата — графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата, но като правило включващо анимирани елементи, а също съдържащи хипер препратка към сайт с допълнителна информация.

Цели при изработка на банер

Основните цели на Банера са:
• Да привлече вниманието. Това е първоначалният необходим резултат от появяването на Банера.
• Да предизвика интерес. Банера трябва да събуди у клиента интерес към рекламираната стока или услуга.
• Да подтикне към преминаване на сайта.Тази задача се постига с помощта на елемента недоизказаност в съдържанието на Банера.
• Да подтикне към действие, тоест към купуване на стоката или услугата от самия сайт (което е и крайната цел на рекламата). Тази задача се възлага не толкова на сайта, а преди всичко на информацията в Банера.

Видове рекламни банери

Статичния Банер е като рекламното каре в пресата – неподвижен и малко скучен. Използва се все по-рядко и се характеризира с по-ниска ефективност.
Стандартните анимирани Банери заемат една голяма част от Интернет пространството. Те позволяват по-голямо послание за рекламодателя и привличат повече окото на потребителя.
Интерактивните динамични (флаш анимирани) Банери са така наречените банери от „Ново поколение“. Характерни особености за тях са: Дават далеч по-голями възможности за визуални ефекти; Интерактивност- могат да следват движенията на мишката и да реагират по зададен от потребителя начин. Тези банери могат да садържат повече от една препратки (към няколко индексирани страници). Флаш технологията позволява създаването на Банер със саунд ефекти и видео изображения.

Цена за изработка на банер

Цената за изработка на рекламен банер зависи от вида му и сложността на изработката.
За да ви изпратим оферта, моля свържете се с нашия екип като изпратите конкретните особености, на които бихте желали да се наблегне при изработката на Вашия банер, както и линкове на харесани от Вас банери или реклами в интернет.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Ние сме мотивирани, компетентни и постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашият бизнес.

ГОДИНИ ОПИТ

Уеб дизайн - 14 години
Лого дизайн - 13 години
SEO Оптимизация - 11 години
Анимация - 10 години

Нашите услуги

За услугите, които предлагаме ние държим на коректността и точните взаимоотношения, всяка цена е по договаряне и всеки срок задължително спазен. Стремим се да излезем от стандартите и да следваме Вашите индивидуални виждания.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност.
Прочети повече

Изработка на лого

Изработка на фирмено лого, визуализиращо Вашите услуги и продукти. Бъдете уникални и запомнящи се от всички Ваши клиенти.
Прочети повече

SEO Оптимизация

SEO Оптимизацията на уеб сайта е гаранция за Вашия успех. Ще направим  уеб сайта Ви лесно откриваем за Вашите потенциални и бъдещи клиенти.
Прочети повече

Редизайн на сайт

Редизайн на вече съществуващи уеб сайтове. Ние ще направим уеб сайта Ви функционален, лесен за употреба и запомнящ се от Вашите клиенти.
Прочети повече

Изработка на банер

Изработка на рекламен банер представящ Вашите продукти и услуги. Ще направим уникален и запомнящ се  банер за Вашата рекламна кампания.
Прочети повече