Изработка на лого

Логото е знак, търговска марка за дадена фирма или организация. При изработка на фирмено лого, то трябва да бъде уникално за Вас и да е съобразено с дейността, с която се занимавате. Така Вашата фирма ще има своята идентичност в съвременния динамичен пазар и ще се отличавате съществено от Вашите конкуренти посредством Вашето Лого.

• Логото е лицето на Вашата фирма
• Логото създава имидж на Вашия бизнес
• Логото ви отличава от мнозинството
• Логото продава
• Логото е Вашето лице пред света

Критерии при изработка на лого

При разработка на концепцията за Вашето Лого, ние се водим от дейността на фирмата, нейното име, местоположението им, мястото им на пазара, целите, които си поставя, както и Вашите индивидуални виждания.
Колкото повече информация съдържа в себе си едно Лого в по-проста форма, толкова e по-ефикасно.

За всеки клиент, ние изработваме няколко примерни варианта за Лого, като избраният вариант се предоставя на клиента във векторен и растерен формат.

Цена за изработка на лого

Цената за изработка на лого зависи от вида му и сложността на изработката.
За да ви изпратим оферта, моля свържете се с нашия екип като изпратите конкретните особености, на които бихте желали да се наблегне за изработката на Вашето фирмено лого.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Ние сме мотивирани, компетентни и постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашият бизнес.

ГОДИНИ ОПИТ

Уеб дизайн - 14 години
Лого дизайн - 13 години
SEO Оптимизация - 11 години
Анимация - 10 години

Нашите услуги

За услугите, които предлагаме ние държим на коректността и точните взаимоотношения, всяка цена е по договаряне и всеки срок задължително спазен. Стремим се да излезем от стандартите и да следваме Вашите индивидуални виждания.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност.
Прочети повече

Изработка на лого

Изработка на фирмено лого, визуализиращо Вашите услуги и продукти. Бъдете уникални и запомнящи се от всички Ваши клиенти.
Прочети повече

SEO Оптимизация

SEO Оптимизацията на уеб сайта е гаранция за Вашия успех. Ще направим  уеб сайта Ви лесно откриваем за Вашите потенциални и бъдещи клиенти.
Прочети повече

Редизайн на сайт

Редизайн на вече съществуващи уеб сайтове. Ние ще направим уеб сайта Ви функционален, лесен за употреба и запомнящ се от Вашите клиенти.
Прочети повече

Изработка на банер

Изработка на рекламен банер представящ Вашите продукти и услуги. Ще направим уникален и запомнящ се  банер за Вашата рекламна кампания.
Прочети повече