Изработка на сайт

Ние предлагаме ниски цени за Изработка на сайт, Уеб дизайн, Изработка на уеб сайтове, Изработка на уеб сайт каталог, Изработка на фирмен уеб сайт, Изработка на корпоративен сайт, Изработка на представителен сайт, Изработка на онлайн магазин, Изработка на сайт продуктов каталог, Изработка на личен сайт, Изработка на рекламен сайт и всичко свързано с уеб дизайна и изработката на уеб сайтове.

Изработка на сайт и уеб дизайн

Вашия уеб сайт трябва да има уникален уеб дизайн защото тои е Вашето лице в световното интернет пространството. Така както визитката Ви показва кой сте и с какво се занимавате, така и Вашият уеб сайт казва на останалия свят за Вас и за това, което предлагате изразено чрез уникален уеб дизайн. Чрез него вместо Вие да търсите клиенти, клиентите ще търсят Вас, като ще могат да разгледат и да се запознаят с предлаганите от Вас продукти или услуги представени във Вашия Уеб сайт, който има характерен за фирмата Ви уеб дизайн.

Уеб дизайн критерии при изработка на сайт

Външния вид (уеб дизайна) при изработка на Вашия уеб сайт е първото впечатление на Вашите клиенти или аудиторията към, която е насочен и затова той трябва да е съобразен със стоките или услугите, които предлагате. При изработка на сайт Уеб дизайна за Вашия сайт, трябва да отговаря на следните критерии: • Да съвпада със предлаганите от Вас стоки или услуги • Да има приятна цветова гама • Да е уникален, забавен и приятен за ползване • Да има лесна навигация Ние Ви предлагаме разчупен и уникален уеб дизайн съобразен със стоките и услугите, които предлагате, съобразен със последните тенденции в уеб дизайна и най-новите уеб технологии.

Цели при изработка на сайт и дизайн

Преди започването на изработка на сайт е важно да се знае каква цел ще има уеб сайта, кои ще са предполагаемите посетители, за да може неговото изграждане да е съобразено с тях, като уеб дизайн, функционалност и съдържание. Уеб сайтовете биват статични (представителни, фирмени уеб сайтове или рекламни уеб сайтове показващи Вашата сфера на дейност или продукти с подходящ уеб дизайн) и динамични (съдържанието на които, като новини, продукти, цени, снимков материал, описание и др. могат да бъдат променяни по всяко време и от всякъде). Предлагаме изработка на сайт с флаш анимации, но тъй, като тенденцията на браузърите е да не се поддържа флаш, не го препоръчваме.

Какво е добър Уеб дизайн?

Добрият уеб дизайн трябва да е съобразен със целите при изработката на уеб сайта и неговата аудитория. Когато става въпрос за изработката на уеб сайт – електронен магазин или каталог, то тогава уеб дизайна трябва да е изчистен, лесен за ползване и да е съобразен с модерния уеб дизайн. Ако пък искате изработка на корпоративен или бизнес уеб сайт, неговият уеб дизайн трябва да е по разчупен, но не прекалено и уеб дизайна трябва да отговаря на цветовата гама на фирменото лого. За изработката на уеб сайт, който ще представя изкуството на художник или скулптор, то тогава неговият уеб дизайн трябва да бъде с по разчупени елементи в уеб дизайна, като също да бъде съобразен и със стила на художника или скулптора. Личният уеб сайт или блок, може да има разнообразен уеб дизайн, но също така трябва да е съобразен с това, какво ще се публикува в него. Стилът на уеб дизайнерите е различен, но всеки един от тях трябва да се придържа към тънкостите на уеб дизайна. Тайната на успешния Уеб сайт се крие в динамичното въздействие с уникален уеб дизайн. Това се отнася за всяка област от бизнеса. Трябва да успеете да привлечете вниманието на клиента БЪРЗО!

Цена за изработка на сайт

Цената за изработка на сайт е индивидуална за всеки клиент и зависи от сложността на изработката му, функционалността и това дали ще има администраторски панел или не. Администраторския панел на сайта може да бъде написан специално за клиента или да се използва такъв на някоя CMS система.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Ние сме мотивирани, компетентни и постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашият бизнес.

ГОДИНИ ОПИТ

Уеб дизайн - 14 години
Лого дизайн - 13 години
SEO Оптимизация - 11 години
Анимация - 10 години

Нашите услуги

За услугите, които предлагаме ние държим на коректността и точните взаимоотношения, всяка цена е по договаряне и всеки срок задължително спазен. Стремим се да излезем от стандартите и да следваме Вашите индивидуални виждания.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност.
Прочети повече

Изработка на лого

Изработка на фирмено лого, визуализиращо Вашите услуги и продукти. Бъдете уникални и запомнящи се от всички Ваши клиенти.
Прочети повече

SEO Оптимизация

SEO Оптимизацията на уеб сайта е гаранция за Вашия успех. Ще направим  уеб сайта Ви лесно откриваем за Вашите потенциални и бъдещи клиенти.
Прочети повече

Редизайн на сайт

Редизайн на вече съществуващи уеб сайтове. Ние ще направим уеб сайта Ви функционален, лесен за употреба и запомнящ се от Вашите клиенти.
Прочети повече

Изработка на банер

Изработка на рекламен банер представящ Вашите продукти и услуги. Ще направим уникален и запомнящ се  банер за Вашата рекламна кампания.
Прочети повече