Професионален редизайн на сайт

Козметичен редизайн

на разпололожението и цветовете

Респонсив редизайн

съобразен със всякакви устройства

Нови функционалности

на модулите във уеб сайта

Нова визия на сайта

който не може да познаете

Редизайн на сайт или онлайн магазин

Редизайна на сайт засяга вече съществуващи сайтове, които имат нужда от промяна или подобряване. Нашият екип от експерти може да ви помогне с цялостен редизайн на уеб сайт или онлайн магазин. Извършваме промяна на структурата и отделни модули или елементи до придаване на изцяло нов облик.

Съществуват три типа редизайн за сайтове, онлайн магазини и каталози:

• Козметичен редизайн. Прави се редизайн само по външния облик и визията на сайта. Запазва се вътрешната структура и функционалността на уеб сайта. Променят се стиловете и цветовете на бутоните, заглавията и др.

• Частичен редизайн. Подобряване на отделни компоненти и добавяне на нови модули на сайта. Те могат да бъдат козметични или добавяне или промяна на скриптове и функции в уеб сайта.

• Основен редизайн. Цялостно обновяване на сайт и подобряване функционалността и комуникацията с потребителя. Практически основния редизайн не се различава от изработка на нов сайт. Запазват се някой основни елементи ( домейн, хостинг, регистрации в интернет, визуална концепция на фирмата и др.)

Каква е цената за редизайн

Цената за редизайна на сайтове или интернет страница се договаря според големината и сложността на редизайна.

Ние от SLVDesign София ще разгледаме кода на текущия сайт и ще Ви дадем най-добрата цена и решение за неговия редизайн.

Поверете ни редизайна на Вашия сайт.

За да ви изпратим оферта за редизайн, моля свържете се с нашия екип като изпратите линк към сайта, за който желаете редизайн. Напишете кратки инструкции и списък с конкретните особености по редизайна, на които бихте желали да се наблегне.

Нашия екип ще направи качествен редизайн на Вашия уебсайт и ще останете доволни.

Доверете ни се за редизайна на Вашия сайт

Ние ще направим визуално оформление на страниците на сайта за да стане по-красив и лесен за навигация. Ще прегледаме, как се вижда сайта на всички устройства и браузъри.

Редизайн на сайтове правен от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти за редизайн на визията и функционалността на уеб сайтове, онлайн магазини и каталози.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.