Качествен редизайн на сайтове

Редизайн на сайт и онлайн магазин

Редизайнът на сайтове засяга вече съществуващи сайтове, които имат нужда от промяна или подобряване на структурата, отделни модули или елементи, както и промяна на визията им частично или изцяло.

Съществуват три типа редизайн:

• Козметичен редизайн – прави се редизайн само по външния облик на сайт, като се запазва вътрешната структура на уеб сайта.

• Частичен редизайн – подобряване на отделни компоненти на сайт, било то козметични или добавяне или промяна на скриптове и функции в уеб сайта.

• Основен редизайн – цялостно обновяване на сайт и подобряване функционалността и комуникацията с потребителя. Практически основния редизайн не се различава от изработка на нов сайт, като се запазват някой основни елементи ( домейн, хостинг, регистрации в интернет, визуална концепция на фирмата и др.)

Цената за редизайн на сайт или интернет страница се договаря според големината и сложността на редизайна.

Доверете ни се за редизайна на Вашия сайт

За да ви изпратим оферта, моля свържете се с нашия екип като изпратите линк към сайта, за който желаете редизайн, заедно с кратки инструкции и списък с конкретните особености по редизайна, на които бихте желали да се наблегне.
Нашия екип ще направи качествен редизайн на Вашия уебсайт.

Редизайн на сайтове правен от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти за редизайн на сайтове и онлайн магазини.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com