Колко струва редизайна на един сайт?

Редизайн на сайт по зададени критерий и характеристики от клиента. Цената зависи от това какъв тип редизайн ви е необходим. Което пък зависи от новите бизнес цели, които искате да постигнете. Възползвайте се от безплатната консултация с екипа на SLVDesign.
Изпратете ни линк, заедно с кратки указания какви промени искате. В рамките на 24 часа ще го прегледаме и ще ви върнем допълнителни насоки и оферта.

Редизайн на сайт и онлайн магазин

Редизайн на сайт засяга вече съществуващи сайтове.
Когато нуждите на Вашите клиенти се променят или искате да им предложите нова услуга/продукт, неизбежно се стига до обновяване визията на сайта, подобряване на структурата му, промени на отделни модули и елементи.

Какви видове редизайн на уеб сайтове и онлайн магазини има?

• Козметичен. Работим по дизайна, без да променяме структурата или функционалността. Фокусираме се върху смяна на цветове, стилове, снимки, шрифтове, заглавия, etc.
• Частичен. Добавяме нови модули и функционалностти, променяме скриптове и отделни компоненти. Фокусираме се върху на нововъзникналите нужди на вашия бизнес и вашите клиенти.
• Основен. Правим цялостен редизайн. Запазваме основните му елементи – домейн, хостинг, бранд идентичност – и променяме всичко останало: структура, функционалност, визия.

Ние ще Ви помогнем за редизана на сайта!

Изпратете ни Вашето запитване за редизайн, като опишите какво искате да подобрите или какви нови функционалности искате да се добавят на Вашия уеб сайт или онлайн магазин.

При редизайна на сайта, ние ще подобрим неговия код за по бързо зареждане и ще направим подробен анализ и ще корегираме неговите мета заглавия и описания.

По този начин ние ще повлияем на неговото класиране в търсачките и така Вашите клиенти ще Ви намират по лесно.

Какво ви предлагаме, когато искате редизайн на уеб сайт?


• Адекватни и ефективни решения за обновяване – имаме 17 години опит в изработката на всякакъв вид онлайн платформи от дизайна до кода.
• Лек и продуктивен работен процес – обясняваме ви кое, как, защо и заедно правим най-доброто за вашия онлайн магазин или фирмена платформа.
• Обновена, функционална платформа, която вашите клиенти използват с удоволствие.
• Подобряване на класирането в търсачките.

Редизайн на сайтове правен от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти за редизайн на визията и функционалността на уеб сайтове, онлайн магазини и каталози.
Безплатна консултация
Кажете ни какво ви трябва – редизайн, фирмена визитка онлайн, онлайн магазин, лого, банер, оптимизация на сайт, уеб базиран софтуер – и какво искате да постигнете с него. До 24 часа ще ви върнем насоки за реализация и оферта.
Очакваме Ви!
0876 299 666
office@slvdesign.com