Професионален редизайн на сайт

Козметичен редизайн

на разпололожението и цветовете

Респонсив редизайн

съобразен със всякакви устройства

Нови функционалности

на модулите във уеб сайта

Нова визия на сайта

който не може да познаете

Предимствата при редизайн на сайт

Редизайнът на уеб сайта ви е важна и стратегическа стъпка, която може да допринесе за успеха на вашия онлайн бизнес. Това не е просто козметична актуализация, а възможност да освежите външния вид и да повишите ефективността на вашия уеб сайт.

  1. Модерен и привлекателен външен вид: Уеб сайтът Ви е лицето на вашия бизнес в онлайн пространството. Редизайнът му ви дава възможност да създадете модерен, привлекателен и професионален външен вид, който привлича и задържа вниманието на посетителите.
  2. Подобрена потребителска изживяване: Редизайн на сайта Ви е възможност да подобрите потребителското изживяване. Чрез анализ на поведението на потребителите и тяхната обратна връзка, можете да идентифицирате слабите места и да ги оптимизирате.
  3. Подобрена видимост в търсачките: Редизайнът на сайта ви може да подобри видимостта му в търсачките. При правилна оптимизация за търсачки (SEO), можете да увеличите вероятността за рангиране на по-високи позиции в резултатите от търсенето.
  4. Прилагане на съвременни функционалности: С редизайн на сайта можете да въведете и приложите нови съвременни функционалности и инструменти. Това може да включва добавяне на социални медии интеграция, блог, онлайн магазин, форми за контакт, чат системи и други.
  5. Подобрени конверсии и бизнес резултати: Най-важното предимство при редизайна на сайта ви е постигането на подобрени конверсии и бизнес резултати.

Редизайн на сайт или онлайн магазин

Редизайна на сайт засяга вече съществуващи сайтове, които имат нужда от промяна или подобряване. Нашият екип от експерти може да ви помогне с цялостен редизайн на уеб сайт или онлайн магазин.

Извършваме промяна на структурата и отделни модули или елементи до придаване на изцяло нов облик.

Съществуват три типа редизайн на сайтове, онлайн магазини и каталози:

• Козметичен редизайн. Прави се редизайн само по външния облик и визията на сайта. Запазва се вътрешната структура и функционалността на уеб сайта. Променят се стиловете и цветовете на бутоните, заглавията и др.

• Частичен редизайн. Подобряване на отделни компоненти и добавяне на нови модули на сайта. Те могат да бъдат козметични или добавяне или промяна на скриптове и функции в уеб сайта.

• Основен редизайн. Цялостно обновяване на сайт и подобряване функционалността и комуникацията с потребителя. Практически основния редизайн не се различава от изработка на нов сайт.

Запазват се някой основни елементи ( домейн, хостинг, регистрации в интернет, визуална концепция на фирмата и др.)

В заключение, редизайн на сайта Ви предлага значителни предимства за организацията и бизнеса. Това ви дава възможност да освежите външния вид, да подобрите потребителското изживяване, да увеличите видимостта си в търсачките и да постигнете по-добри бизнес резултати.

Не забравяйте да направите подробен анализ и план, за да осигурите, че редизайнът отговаря на нуждите и целите на вашата организация.

Каква е цената за редизайн на сайт

Цената за редизайна на сайтове или интернет страница се договаря според големината и сложността на редизайна.

Ние от SLVDesign София ще разгледаме кода на текущия сайт и ще Ви дадем най-добрата цена и решение за неговия редизайн.

Поверете ни редизайна на Вашия сайт.

За да ви изпратим оферта за редизайн, моля свържете се с нашия екип като изпратите линк към сайта, за който желаете редизайн. Напишете кратки инструкции и списък с конкретните особености по редизайна, на които бихте желали да се наблегне.

Нашия екип ще направи качествен редизайн на сайта Ви и ще останете доволни.

Доверете ни се за редизайна на Вашия сайт

Ние ще направим редизайн на визуалното оформление на страниците на сайта за да стане по-красив и лесен за навигация. Ще прегледаме, как се вижда сайта на всички устройства и браузъри.

Редизайн на сайтове правен от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти за редизайн на визията и функционалността на уеб сайтове, онлайн магазини и каталози.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за възможностите за редизайн на сайта на Вашата фирма или организация.