Редизайнът засяга вече съществуващи сайтове, които имат нужда от промяна или подобряване на структурата, отделни модули или елементи, както и промяна на визията им частично или изцяло.

Видове редизайн на сайт

Съществуват три типа редизайн на сайт:

• Козметичен редизайн – прави се редизайн само по външния облик на сайт, като се запазва вътрешната структура на уеб сайта.

• Частичен редизайн – подобряване на отделни компоненти на сайт, било то козметични или добавяне или промяна на скриптове и функции в уеб сайта.

• Основен редизайн – цялостно обновяване на сайт и подобряване функционалността и комуникацията с потребителя. Практически основния редизайн не се различава от изработка на нов сайт, като се запазват някой основни елементи ( домейн, хостинг, регистрации в интернет, визуална концепция на фирмата и др.)

Цена за редизайн на уеб сайт

Цената за редизайн на уеб сайт или интернет страница се договаря според големината и сложността на редизайна. За да ви изпратим оферта, моля свържете се с нашия екип като изпратите линк на сайт за, който желаете редизайн, заедно с кратки инструкции и списък с конкретните особености по редизайна, на които бихте желали да се наблегне.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Ние сме мотивирани, компетентни и постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашият бизнес.

ГОДИНИ ОПИТ

Уеб дизайн - 14 години
Лого дизайн - 13 години
SEO Оптимизация - 11 години
Анимация - 10 години

Нашите услуги

За услугите, които предлагаме ние държим на коректността и точните взаимоотношения, всяка цена е по договаряне и всеки срок задължително спазен. Стремим се да излезем от стандартите и да следваме Вашите индивидуални виждания.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност.
Прочети повече

Изработка на лого

Изработка на фирмено лого, визуализиращо Вашите услуги и продукти. Бъдете уникални и запомнящи се от всички Ваши клиенти.
Прочети повече

SEO Оптимизация

SEO Оптимизацията на уеб сайта е гаранция за Вашия успех. Ще направим  уеб сайта Ви лесно откриваем за Вашите потенциални и бъдещи клиенти.
Прочети повече

Редизайн на сайт

Редизайн на вече съществуващи уеб сайтове. Ние ще направим уеб сайта Ви функционален, лесен за употреба и запомнящ се от Вашите клиенти.
Прочети повече

Изработка на банер

Изработка на рекламен банер представящ Вашите продукти и услуги. Ще направим уникален и запомнящ се  банер за Вашата рекламна кампания.
Прочети повече