Качествен уеб базиран софтуер

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система, като резервационни системи, складови програми, хотелски и счетоводен софтуер, софтуер за агенция на недвижими имоти и др., които се разработват и качват на хостинг сървър.

Уеб базираният софтуер всъщност представлява уеб сайт, който изпълнява функционалностите за които е направен. Предимстватвата на уеб базираният софтуер и ERP системите са, че той не се инсталира и може да работи на всеки компютър, таблет и смартфон.

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP системи за нуждите на Вашата фирма, производство или склад според Вашите изисквания и нужди.

Чрез него Вие управлявате бизнес потока – продажбите, поръчките, складовата наличност, персонала, документацията и др. Така Вие имате информираност, продуктивност, контрол и гъвкавост.

Цената за уеб базиран софтуер е индивидуална и се определя според функционалностите, големината на MySQL базата данни и сложността на изработката и дизайна.

Поръчайте изработване на ERP система или уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство или склад.!

Услугите по изработката на уеб базиран софтуер са много повече от разработването на красив и функционален уеб сайт. Става въпрос за създаване на решение което да управлява даден склад, съхранява дадена информация и управлява различни функционалности.
Качествения уеб базиран софтуер е важен за нас!

Уеб базиран софтуер ERP и сайтове правени от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти на сайтове и уеб базиран софтуер.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработка на ERP система и уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство, склад или Вашия сайт, лого, банер и SEO оптимизация на сайта Ви.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com