Качествен уеб базиран софтуер

Уникален дизайн

съобразен със новите тенденции

Респонсив дизайн

съобразен със всякакви устройства

Бързо зареждане

независимо от скоростта на интернета

Защита

от хакерски атаки и пробиви

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система за Вашия бизнес. Такъв софтуер са резервационни системи, складови програми, хотелски и счетоводен софтуер, софтуер за агенция на недвижими имоти и др. Този софтуер е уеб базиран и се разработва и качват на сървър.

Предимствата на уеб базирания софтуер са много. Той не изисква сложни инсталации и актуализации, които могат да бъдат трудни за потребителите. Освен това, достъпът до приложението е улеснен, тъй като просто се извършва през браузъра, без да е необходимо да се сваля и инсталира специфично приложение за всяко устройство.

Ползайте уеб базиран софтуер

Уеб базираните софтуерни решения са изключително гъвкави, тъй като потребителите могат да ги достъпват от различни места и устройства. Това ги прави идеални за работа от разстояние, за отбори, които си сътрудничат от различни места, и за хора, които често пътуват.

Ние ще изработим уеб базиран софтуер или ERP система за нуждите на Вашата фирма. Така Вие ще улесните производството си и ще може да следите складовата наличност.
Чрез него Вие управлявате бизнес потока – продажбите, поръчките, складовата наличност, персонала, документацията и др. Така Вие имате информираност, продуктивност, контрол и гъвкавост.

Цената за уеб базиран софтуер е индивидуална и се определя от няколко фактора. Тези фактори са функционалностите, големината на MySQL базата данни, сложността на изработката и дизайна.

Ние от SLVDesign София ще се запознаем с Вашите изисквания и функционалности за софтуера. Ще объдим заданието и ще Ви дадем най-добрата цена и решение за него.

Поръчайте изработване на ERP система или уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство или склад.!

Услугите по изработката на уеб базиран софтуер са много повече от разработването на красив и функционален уеб сайт. Става въпрос за създаване на решение което да управлява даден склад, съхранява дадена информация и управлява различни функционалности.

Уеб базиран софтуер ERP и сайтове правени от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти на сайтове и уеб базиран софтуер.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработка на ERP система и уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство, склад или Вашия сайт, лого, банер и SEO оптимизация на сайта Ви.