Качествен уеб базиран софтуер

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система, като резервационни системи, складови програми, хотелски и счетоводен софтуер, софтуер за агенция на недвижими имоти и др., които се разработват и качват на хостинг сървър.

Уеб базираният софтуер всъщност представлява уеб сайт, който изпълнява функционалностите за които е направен. Предимстватвата на уеб базираният софтуер и ERP системите са, че той не се инсталира и може да работи на всеки компютър, таблет и смартфон.

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP системи за нуждите на Вашата фирма, производство или склад според Вашите изисквания и нужди.

Чрез него Вие управлявате бизнес потока – продажбите, поръчките, складовата наличност, персонала, документацията и др. Така Вие имате информираност, продуктивност, контрол и гъвкавост.

Цената за уеб базиран софтуер е индивидуална и се определя според функционалностите, големината на MySQL базата данни и сложността на изработката и дизайна.

Ние от SLVDesign ще се запознаем с Вашите изисквания и функционалности за софтуера и ще Ви дадем най-добрата цена и решение за неговия редизайн.

Поръчайте изработване на ERP система или уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство или склад.!

Услугите по изработката на уеб базиран софтуер са много повече от разработването на красив и функционален уеб сайт. Става въпрос за създаване на решение което да управлява даден склад, съхранява дадена информация и управлява различни функционалности.
Качествения уеб базиран софтуер е важен за нас!

Уеб базиран софтуер ERP и сайтове правени от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти на сайтове и уеб базиран софтуер.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработка на ERP система и уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство, склад или Вашия сайт, лого, банер и SEO оптимизация на сайта Ви.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com