Изработка на уеб базиран софтуер

Предлагаме изработване на уеб базиран софтуер и ERP системи за управление на бизнеса

Уникален дизайн

съобразен със новите тенденции.

Респонсив дизайн

съобразен със всякакви устройства.

Бързо зареждане

независимо от скоростта на интернета.

Защита

от хакерски атаки и пробиви.

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система

Изработка на уеб базиран софтуер и ERP система, като резервационни системи, складови програми, хотелски и счетоводен софтуер, софтуер за агенция на недвижими имоти и др., които се разработват и качват на хостинг сървър.

Уеб базираният софтуер всъщност представлява уеб сайт, който изпълнява функционалностите за които е направен. Предимстватвата на уеб базираният софтуер и ERP системите са, че той не се инсталира и може да работи на всеки компютър, таблет и смартфон.

Изработка на интернет уеб базиран софтуер и ERP системи за нуждите на Вашата фирма, производство или склад според Вашите изисквания и нужди.

Чрез него Вие управлявате бизнес потока – продажбите, поръчките, складовата наличност, персонала, документацията и др. Така Вие имате информираност, продуктивност, контрол и гъвкавост.

Цената за уеб базиран софтуер е индивидуална и се определя според функционалностите, големината на MySQL базата данни и сложността на изработката и дизайна.

Ние от SLVDesign ще се запознаем с Вашите изисквания и функционалности за софтуера и ще Ви дадем най-добрата цена и решение за неговия редизайн.

Поръчайте изработване на ERP система или уеб базиран софтуер за Вашата фирма, производство или склад!

Услугите по изработката на уеб базиран софтуер са много повече от разработването на красив и функционален уеб сайт. Става въпрос за създаване на решение което да управлява даден склад, съхранява дадена информация и управлява различни функционалности.

Предимствата на уеб базирания софтуер е, че липсват ограниченията по отношение на хардуерните характеристики или операционната система. Компютъра от който се ползва има единствено изискване за активна интернет връзка и инсталиран уеб браузър.

Проекти на изработен уеб базиран софтуер

Тук може да видите най-новите ни проекти свързани със изработване на уеб базиран софтуер

Имате въпроси относно Вашият проект?

Обадете ни се:

0876299666