Изработихме логото и уеб страницата на fiaproduct.com

Клиент: ФИАПРОДУКТ Тип на проекта: Изработка на лого и сайт Дизайн на лого Уеб дизайн Програмиране SEO оптимизация Описание: Изработихме лого и сайт за fiaproduct.com Изработихме дизайна на логото, като се стремяхме към по модерна визия и изчистен дизайн с цветови елементи. Изграждането на сайта е на базата на WordPress CMS система, а дизайна е…

Изработихме уеб страница и лого за teamup.services

Блогът на TeamUp е колекция от прозрения, мощни стратегии и инструменти, които използваме, за да помогнем на собствениците на бизнес и техните екипи да изградят доверието и системите, необходими за нов етап на растеж.

Направихме дизайн на логото и уеб страницата за btcgain.pro

BTCGain е сайт за прогнози и анализи на крипто валутата Биткойн. В него можете да се абонирате за канала им в Телеграм и да изберете своя план. В сайта има и секция за безплатни прогнози и анализи за движението и цената на Биткойна, която е достъпна и за нерегистрирани потребители.

Изработка на списание за уеб страницата на OfflineMagazine 34

Offline е единственото бордно списание по земя на най-големия Национален пътнически автобусен превозвач Етап- Адресс. То е издание без аналог на българския медиен пазар, предлагайки практична информация от първо лице за туристически и междуградски пътувания.

Изработване на уебсайт за строителна фирма Йони Стил 08

Интернет страницата на строителна фирма Йони Стил 08 представя техните услуги и изпълнени обекти по проектиране, изработка и монтаж на алуминиеви композитни панели за облицоване на фасади, поставяне на PVC дограма.

Изработване на лого и уебсайт за строителна фирма МЛ – Инженеринг

Уеб страницата на строителна фирма МЛ – Инженеринг, която разполага с висококвалифициран инженерно – технически персонал и притежава собствена специализирана техника и механизация, представя тяхната дейност и портфолио на техните обекти по проектирането, цялостното изграждане и ремонт на сгради.

Дизайн на лого и изработване на уеб страница за сервиз lorandi.bg

Уеб страницата на Сервиз Лоранди представя предлаганите от сервиза за камиони услуги: ремонт и поддръжка на товарни автомобили с марка VOLVO, Renault, DAF, Mercedes Benz, MAN, Scania, Iveco с възможност за проверка на статуса на ремонта на съответния камион.

Изработване на лого и уебсайт dograma-pernik.com

Уеб страницата на Би-Ви Пласт гр. Перник представя услугите на фирмата по подмяната и монтирането на нова дограма или замяна на старите прозорци на Вашия дом или вила, остъклявате тераса или сте предприемач и имате нужда от монтиране на дограмата в кооперацията.