Каква е цената за SEO оптимизацията на уеб сайт?

Изготвяме ви индивидуална оферта на базата на одита, който правим. Важно е да знаем за какви ключови думи/фрази искате да се позиционирате, каква е конкуренцията за тях, трябва ли да се пренаписват PHP и HTML страниците, какви са като цяло проблемите на сайта ви в това направление.

Искате да излизате напред в търсачките? Използвайте нашата безплатна консултация. Изпратете ни сайта си за преглед. До 24 часа ще ви върнем предложения за действие и оферта.

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация, колкото по-напред излизате в резултатите на Google, толкова повече хора посещават сайта ви и се превръщат във ваши клиенти. За да се класира добре, е важно – технически и като съдържание – той да отговаря на определени изисквания. Ние му правим SEO одит, за да разберем къде са проблемите и как да го позиционираме максимално напред в търсачката. След това започваме работа.

Как се прави SEO оптимизирането на един на уеб сайт за търсачките?

Важно е да знаете първо, че позиционирането на сайта ви на предни позции в търсачките е продължителен процес, а не еднократно действие.

След като сме направили одит на сайта, започваме работа в две направления:

• Он-пейдж SEO оптимизиране. Това включва създаване на ясна навигация и промяна на вътрешните връзки в сайта. Осигуряване на качествено съдържание, наситено с необходимите ключови думи/фрази; структурирано така, че да се харесва и на хората, и на Google.
• Оф-пейдж SEO оптимизиране. Това включва прилагане на различни техники за повишаване броя и качеството на хипер връзките към вашия сайт, регистрирането му в каталози и директории.

Какво печелите, когато оставяте на нас да класираме сайта ви по-напред в търсачките?


• Сайт, който клиентите ви намират лесно.
• Регулярно следене в промяната на позицията му и предприемането на необходимите стъпки за класирането му напред или за поддържката му на желаното от вас място в Google.
• Цена, съобразена с бюджета ви, с поставените от вас цели и сложността на стъпките, които е необходимо да се предприемат.

SEO оптимизирани от нас сайтове!

Разгледайте най-новите ни проекти на сайтове за които сме правили оптимизация за търсачките.
Безплатна консултация
Кажете ни какво ви трябва – оптимизация на сайт, фирмена визитка онлайн, онлайн магазин, лого, банер, уеб базиран софтуер – и какво искате да постигнете с него. До 24 часа ще ви върнем насоки за реализация и оферта.
Очакваме Ви!
0876 299 666
office@slvdesign.com