Качествено SEO оптимизиране

SEO оптимизация на сайт

Етапите на SEO оптимизация на един уеб сайт се делят условно на два, Външни (off-site) и Вътрешни (on-site) фактори.

Работата по SEO оптимизирането на уеб сайтовете включва работа с вътрешни фактори – привеждане на текста на сайта в съответствие с избраните ключови думи (фрази), повишаване качеството и количеството текстове на сайта, оптимизация на структурата, навигацията и вътрешните връзки в сайта , а също и с външни фактори – обмен на хипер връзки , регистрация в каталози и директории и други техники целящи повишаване на броя и качеството на хипер връзките насочени към ресурса.

Оптимизирането е продължителен процес и никой не може да каже колко време ще отнеме оптимизацията на един Уеб сайт.

Фактически, колкото по-напред се появява един сайт в резултатите от търсенето, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в интернет. Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене, като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини.

Цената за SEO Оптимизиране на един сайт, зависи от това на какво е направен сайта и дали трябва да се пренапишат PHP или HTML страниците. По какви ключови думи и фрази ще трябва да се оптимизира. Каква е конкуренцията по тези ключови думи и фрази и много други фактори.

Ние от SLVDesign ще направим анализ на SEO оптимизацията и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.

Доверете се на професионалистите за SEO оптимизацията на Вашия сайт.

SEO оптимизирането за търсачките (англ. search engine optimization, SEO) представлява оптимизирането на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайта с цел повишаване позицията му при търсене в резултатите от търсачките.
Качествената SEO оптимизация гарантира, че Вашия сайт ще бъде видим за търсачките и ще излиза на по предни позиции от сайтовете на Вашите конкуренти.

SEO оптимизирани от нас сайтове!

Разгледайте най-новите ни проекти на сайтове за които сме правили оптимизация.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, оптимизация на сайта Ви за търсачките или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com