SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на кода на сайта за класирането му в по горни позиции при търсене

SEO анализ

на мета описанията и текстовете.

Вътрешна оптимизация

на текстовете и описанията.

Външна оптимизация

на линковете и социалните мрежи.

Позициониране

на първа страница в google.

SEO оптимизация на сайт за търсачките

SEO оптимизацията на един уеб сайт преминава през два етапа, Външна (off-site) и Вътрешна (on-site) фактори.

Работата по SEO оптимизирането на уеб сайтовете включва работа с вътрешни фактори – привеждане на текста на сайта в съответствие с избраните ключови думи (фрази), повишаване качеството и количеството текстове на сайта, оптимизация на структурата, навигацията и вътрешните връзки в сайта , а също и с външни фактори – обмен на хипер връзки , регистрация в каталози и директории и други техники целящи повишаване на броя и качеството на хипер връзките насочени към ресурса.

Оптимизирането е продължителен процес и никой не може да каже колко време ще отнеме оптимизацията на един Уеб сайт.

Фактически, колкото по-напред се появява един сайт в резултатите от търсенето, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в интернет. Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене, като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини.

Цената за SEO Оптимизиране на един сайт, зависи от това на какво е направен сайта и дали трябва да се пренапишат PHP или HTML страниците. По какви ключови думи и фрази ще трябва да се оптимизира. Каква е конкуренцията по тези ключови думи и фрази и много други фактори.

Ние от SLVDesign ще направим анализ на оптимизацията на уеб сайта Ви и ще дадем най-добрата цена и решение.

Доверете се на професионалистите за SEO оптимизацията на Вашия сайт.

SEO оптимизирането за търсачките (англ. search engine optimization, SEO) представлява оптимизирането на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайта с цел повишаване позицията му при търсене в резултатите от търсачките.

Качествената оптимизация гарантира, че Вашия сайт ще бъде видим за търсачките и ще излиза на по предни позиции от сайтовете на Вашите конкуренти.

Проекти на SEO оптимизирани сайтове

Тук може да видите най-новите ни проекти свързани със SEO оптимизация на сайтове за търсачките

Имате въпроси относно Вашият проект?

Обадете ни се:

0876299666