SEO Оптимизация

SEO Оптимизация за търсачки (англ. search engine optimization, SEO) е SEO Оптимизация на HTML-кода, SEO Оптимизация на структурата и текстовете на уеб сайт с цел повишаване позицията му при резултатите в търсачките. Работата по SEO Оптимизацията на Уеб сайт включва работа с вътрешни фактори – привеждане на текста на сайта в съответствие с избраните ключови думи (фрази), повишаване качеството и количеството текстове на сайта, оптимизация на структурата, навигацията и вътрешните връзки в сайта , а също и с външни фактори – обмен на хипер връзки , регистрация в каталози и директории и други техники целящи повишаване на броя и качеството на хипер връзките насочени към ресурса.

Етапи при SEO Оптимизация на сайт

Етапите на SEO оптимизацията се делят условно на два, Външни (off-site) и Вътрешни (on-site) фактори.

Вътрешни фактори: Определяне на търсената аудитория, и организиране сайта по съдържание. Най-правилно е семантичното ядро на сайта да се състави като се вземат предвид следните фактори: съдържание на сайта, сайтовете-конкуренти, статистиката по търсени думи. Да се анализират конкурентните страници – мястото им в търсачките, структурата и съдържанието им.

Външни фактори: „Правилна“ регистрация ръчно в основните търсещи машини и каталози. В „по-нисшите“ каталози и търсачки може, да се използват автоматизирани услуги за SEO оптимизация. Увеличаване на „Индекса на цитиране“ и обмен на връзки между страници със сходно съдържание.
SEO оптимизацията е продължителен процес и никой не може да каже колко време ще отнеме SEO оптимизацията на един Уеб сайт.

Цена за SEO Оптимизация на сайт

Цената за SEO Оптимизация на един сайт, зависи от това на какво е направен сайта и дали трябва да се пренапишат PHP или HTML страниците. По какви ключови думи и фрази ще трябва да се оптимизира. Каква е конкуренцията по тези ключови думи и фрази и много други фактори.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Ние сме мотивирани, компетентни и постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашият бизнес.

ГОДИНИ ОПИТ

Уеб дизайн - 14 години
Лого дизайн - 13 години
SEO Оптимизация - 11 години
Анимация - 10 години

Нашите услуги

За услугите, които предлагаме ние държим на коректността и точните взаимоотношения, всяка цена е по договаряне и всеки срок задължително спазен. Стремим се да излезем от стандартите и да следваме Вашите индивидуални виждания.

Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт съобразен с новите технологии и изисквания в уеб дизайна. Уникален дизайн, съобразен с Вашата фирмена идентичност.
Прочети повече

Изработка на лого

Изработка на фирмено лого, визуализиращо Вашите услуги и продукти. Бъдете уникални и запомнящи се от всички Ваши клиенти.
Прочети повече

SEO Оптимизация

SEO Оптимизацията на уеб сайта е гаранция за Вашия успех. Ще направим  уеб сайта Ви лесно откриваем за Вашите потенциални и бъдещи клиенти.
Прочети повече

Редизайн на сайт

Редизайн на вече съществуващи уеб сайтове. Ние ще направим уеб сайта Ви функционален, лесен за употреба и запомнящ се от Вашите клиенти.
Прочети повече

Изработка на банер

Изработка на рекламен банер представящ Вашите продукти и услуги. Ще направим уникален и запомнящ се  банер за Вашата рекламна кампания.
Прочети повече