Качествена SEO оптимизация

SEO оптимизация на сайт

Етапите на SEO оптимизацията се делят условно на два, Външни (off-site) и Вътрешни (on-site) фактори.

Работата по SEO Оптимизацията на Уеб сайт включва работа с вътрешни фактори – привеждане на текста на сайта в съответствие с избраните ключови думи (фрази), повишаване качеството и количеството текстове на сайта, оптимизация на структурата, навигацията и вътрешните връзки в сайта , а също и с външни фактори – обмен на хипер връзки , регистрация в каталози и директории и други техники целящи повишаване на броя и качеството на хипер връзките насочени към ресурса.

SEO оптимизацията е продължителен процес и никой не може да каже колко време ще отнеме оптимизацията на един Уеб сайт.

Цената за SEO Оптимизация на един сайт, зависи от това на какво е направен сайта и дали трябва да се пренапишат PHP или HTML страниците. По какви ключови думи и фрази ще трябва да се оптимизира. Каква е конкуренцията по тези ключови думи и фрази и много други фактори.

Поръчайте SEO оптимизация при нас!

SEO Оптимизация за търсачки (англ. search engine optimization, SEO) е SEO Оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайта с цел повишаване позицията му при търсене в резултатите от търсачките.
Качествената SEO оптимизация е важна за нас!

SEO оптимизация на сайтове от нас!

Разгледайте най-новите ни проекти за SEO оптимизация на сайтове.

Безплатна консултация

Консултирайте се с нас за изработката на Вашия сайт, лого, банер, SEO оптимизация на сайта Ви или уеб базиран софтуер за Вашата фирма.

Очакваме Ви!

0876 299 666

office@slvdesign.com