Изработихме логото и сайта на fiaproduct

Изработихме логото и уеб страницата на fiaproduct.com

Клиент: ФИАПРОДУКТ Тип на проекта: Изработка на лого и сайт Дизайн на лого Уеб дизайн Програмиране SEO оптимизация Описание: Изработихме лого и сайт за fiaproduct.com Изработихме дизайна на логото, като се стремяхме към по модерна визия и изчистен дизайн с цветови елементи. Изграждането на сайта е на базата на WordPress CMS система, а дизайна е…

Изработка на лого и сайт клиент teamup.services

Изработихме уеб страница и лого за teamup.services

Блогът на TeamUp е колекция от прозрения, мощни стратегии и инструменти, които използваме, за да помогнем на собствениците на бизнес и техните екипи да изградят доверието и системите, необходими за нов етап на растеж.

Изработване на сайт и лого за btcgain.pro

Направихме дизайн на логото и уеб страницата за btcgain.pro

BTCGain е сайт за прогнози и анализи на крипто валутата Биткойн. В него можете да се абонирате за канала им в Телеграм и да изберете своя план. В сайта има и секция за безплатни прогнози и анализи за движението и цената на Биткойна, която е достъпна и за нерегистрирани потребители.

Изработване на уеб сайт acorn-bg.com

Направихме уеб сайта на acorn-bg.com

Изработване на уеб сайт за acorn-bg.com, които се знимават със трърговия на едро на ядки и сушени плодове. Сайта е онлайн каталог на продуктите предлагани от фирмата.

Изработване на лого и уеб сайт за строителна фирма МЛ – Инженеринг

Изработване на лого и уебсайт за строителна фирма МЛ – Инженеринг

Уеб страницата на строителна фирма МЛ – Инженеринг, която разполага с висококвалифициран инженерно – технически персонал и притежава собствена специализирана техника и механизация, представя тяхната дейност и портфолио на техните обекти по проектирането, цялостното изграждане и ремонт на сгради.

Дизайн на лого и изработване на уебсайт за сервиз lorandi.bg

Дизайн на лого и изработване на уеб страница за сервиз lorandi.bg

Уеб страницата на Сервиз Лоранди представя предлаганите от сервиза за камиони услуги: ремонт и поддръжка на товарни автомобили с марка VOLVO, Renault, DAF, Mercedes Benz, MAN, Scania, Iveco с възможност за проверка на статуса на ремонта на съответния камион.

Изработка на уебсайт dograma-pernik.com

Изработване на лого и уебсайт dograma-pernik.com

Уеб страницата на Би-Ви Пласт гр. Перник представя услугите на фирмата по подмяната и монтирането на нова дограма или замяна на старите прозорци на Вашия дом или вила, остъклявате тераса или сте предприемач и имате нужда от монтиране на дограмата в кооперацията.

Изработка на дизайн за сайта на BauArch

Изработка на дизайн за уебсайта на BauArch

Уебсайта на Бауарх представя техните услуги: висококачествено архитектурно проектиране изцяло съобразено с клиентските изисквания, от идеята до надзора на изпълнението, както и техните проекти на еднофамилни къщи, жилищни сгради, промишлени сгради, селскостопански сгради, лечебни заведения, газификация и др.